torsdag 28 februari 2013

Nästa- Man United. Saville utlånad. Moses nöjd efter 2-0.

Har varit lite dåligt med uppdatering inför och efter Middlesbrough-Chelsea matchen i denna blogg, men så blir det när man inte har tid ibland. Sorry!

Tur att det blev en vinst tillslut, men jag tycker att vi borde ha spelat mycket mycket mycket bättre än vad vi gjorde mot dem. Fel passningar, svårt att hitta målet, svårt att ställa om sig, ja detta var några av alla felen som vi hade mot Middlesbrough. Men nu börjar man nästan vänja sig med dessa fel, för det är sådant vi får se om och om igen.

Vinsten mot Middlesbrough innebär att vi nu är vidare till kvartsfinal och ska möta Manchester United den 10:e mars på Old Trafford.

Och just det! Det är även viktigt att påpeka att vi faktiskt ligger på fjärde plats bakom Tottenham som har 51 poäng, alltså två poäng mer än oss i ligan. Nu börjar det bli väldigt läskigt igen.

***

Chelseas U-21 mittfältare George Saville har lånats ut till Millwall där han ska stanna tills 4:e maj. Kaptenen Saville som har spelat 15 gånger den här säsongen har ännu inte fått göra sin A-lags debut, men han var en av de spelarna som åkte till Japan i Club World Cup i december med A-laget.

Just nu ligger Millwall på 14:e plats i Championship.

***

Victor Moses gjorde Chelseas andra mål mot Middlesbrough i FA-Cupen. Moses som har lyckats göra sex mål i den blåa tröjan är nöjd efter 2-0 vinsten.

"Det var en bra vinst för oss. Vi ville vinna matchen från starten."-säger Moses efter vinsten.

Det var dock inte lätt att vinna mot Middlesbrough, utan i första halvlek hade hemmalaget bra koll. I andra halvlek ändrades matchbilden och snart hade Chelsea tagit över.

"De är ett bra lag, de hade några chanser, men vi lyckades göra mål från våra chanser och vinna matchen."-förklarar Moses.

"I första halvleken hade båda lagen chanser. Vi hade våra egna men vi kunde inte göra mål. I andra halvlek visste vi att vi var tvungna att göra mål när vi skapade chanserna."

"Det var inte en lätt match och vi är glada över att vi har vunnit."

Oscar och Eden hazard var de som assisterade Moses mål och det är yttermittfältaren väldigt tacksam över.

"Hazard och Oscar jobbade fantastiskt bra, de är båda väldigt bra spelare."-säger Moses.

"Hazard har mycket kvalité, det kan vi se vecka efter vecka, och att få spela bredvid honom är bara en stor hjälp."-säger wingern Victor.