torsdag 25 oktober 2012

En blick över de utlånade spelarna


Vi har hela 17 utlånade spelare som testar sig själva i andra lag för att dels förbättra sig och få den speltid de behöver. Så här har det gått för dem hittills den här säsongen:

Romelu Lukaku- Anfallaren är fortfarande kvar i Premier League men spelar för West Bromwich Albion just nu. Romelu har ännu än bara fått starta från en match i ligan, däremot har han konstant fått hoppa in som avbytare. Det verkar som att han trivs på planen och utvecklas för varje match han får spela. Hittills har han lyckats göra två mål för laget varav ett gjordes förra månaden mot Reading vilket också var matchens enda mål.

Kevin De Bruyne- Den här spelaren har haft en mycket viktig roll för Werder Bremen då han har fått starta i alla åtta liga matcher för laget som vänstermittfältare. Mittfältaren har även lyckats göra tre mål. Den 21-åriga Kevin blev även matchens lirare i helgens vinst över Borussia Monchengladbach. Den här månaden lyckades också Kevin göra hans första mål för landslaget.

Michael Essien- Mittfältaren som befinner sig i Mourinhos Real Madrid fick spela klart hela matchen mot Celta Vigo som de vann med 2-0 förra helgen. Dessutom fick han starta i 3-2 vinsten mot Manchester City i CL. Real mötte även Barcelona på Camp Nou nyligen och i den matchen fick Essien komma in som avbytare där han fick ersätta Angel Di Maria. Deras senaste CL match spelades mot Dortmund vilket blev en förlust. Essien har fått spela som mittfältare men även som försvarare för Real.


Thibaut Courtois- Målvakten som vann Europa League i fjol har lyckats få en garanterad plats i startelvan för Atletico Madrid den här säsongen, då han helt enkelt presterar väldigt bra. Courtois har lyckats hålla kvar nollan i tre av deras åtta matcher.

Yossi Benayoun- I lördags fick mittfältaren starta från West Hams startelva för första gången mot Southampton på Upton Park som de vann över med 4-1. Han lyckades också få spela klart hela mötet.

Josh McEachran- Just nu spelar Josh i Tony Mowbrays Middlesbrough, och allt verkar flyta på för mittfältaren. Han får spela regelbundet för Middlesbroughs A-lag.

Nathaniel Chalobah- Den 17-åriga mittfältaren som spelar för Gianfranco Zolas Watford har under tiden fått en ganska så säker plats i startelvan då han helt enkelt har spelat bra. I deras senaste match mot Cardiff som de förlorade fick däremot Chalobah ett rött kort efter två gula.

Sam Hutchinson- Befinner sig i Nottingham Forest och kan tyvärr inte spela just nu på grund av skada.

Ben Gordon- Är utlånad till Birmingham, och har bara fått starta från en match.

Tomas Kalas- Är en spelare som har en säker och viktig plats för Vitesse Arnhems backlinje. Han har startat från alla nio matcher i ligan och har också gjort det första målet för klubben mot FC Groningen i 3-0 vinsten.

Patrick van Aanholt- Är också utlånad hos Vitesse där även han har imponerar med hans spel. Patrick har bara missat en match den här säsongen.

Gael Kakuta- Kakuta är vår tredje spelare som är utlånad till Vitesse, men för honom har det däremot inte gått lika bra. Gael väntar fortfarande på speltid.

Amin Affane- I slutet av september lyckades Affane göra hans första mål för Roda JC i den danska Eredivise. Spelaren har för det mesta använts som avbytare, men har ändå lyckats starta från två matcher, mot Utrecht och AZ Alkmaar.

Jeffrey Bruma- Har fått spela fyra gånger för Hamburg den här säsongen, och senaste matchen var mot SpVgg Greuther Furth då han ersatte Rafael van der Vaart senare under matchen.

Thorgan Hazard- Brorsan till Eden fick spela sin första match för Zulte Waregem i deras 1-0 vinst mot Oud-Heverlee Leuven, och sedan dess har han haft en ganska säker plats i elvan.

Sam Walker- målvakten är utlånad till Bristol Rovers där han har fått lyckats starta från sex matcher den här säsongen.

Milan Lalkovic- Lalkovic som är utlånad till Vitoria Guimaraes har fått spela i fem matcher som avbytare, senast i 2-0 förlusten mot SC Braga.

Matej Delac- Är också utlånad till Guimaraes, och spelade hans första match förra helgen.

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar