torsdag 16 augusti 2012

Resultat från vänskapsmatcherna

Nu har vänskapsmatcherna spelats klart och det blev en hel del vinster för Chelsea spelarna. En av vänskapsmatcherna spelades mellan England och Italien där vi bland annat kunde hitta Ryan Bertrand som gjorde sin debut för landslaget efter att han klev in sent under matchen. England lyckades vinna mötet med 2-1 efter mål av Phil Jagielka och Jermain Defoe. Italiens mål gjordes av Daniele de Rossi vilket också var matchens första mål.

Både Gary Cahill och kapten Frank Lampard startade från startelvan, och det var efter Franks hörna som Jagielka nickade in målet. Lampard byttes ut i den 68:e matchminuten.

Brasilien mötte Sverige i onsdags på Råsunda i Stockholm, och bortalaget vann mötet med hela 3-0. Starelvan bestod av bland annat Ramires, David Luiz och Oscar.

Brasiliens mål gjordes av Leandro Damiao och Alexandre Pato (2).

Romelu Lukaku som fick möta Holland med hans Belgien vann också efter en 4-2 vinst. Lukaku gjorde även Belgiens tredje mål och bjöd på en fantastisk målgest!

Thibaut Courtois fick stå framför målet och såg till att rädda två mycket fina räddningar, och Kevin De Bruyne klev in i matchen i andra halvlek då han även hade en bra chans via pannan som den holländska målvakten såg till att rädda. Det var däremot De Bruynes pass som ledde till det fjärde belgiska målet. Eden Hazard spelade de 58 första minutrarna för Belgien.

Branislav Ivanovic representerade hans Serbien i deras hemmamatch mot Irland men matchen blev mållös.

Fernando Torres var bara den enda spanjoren från Chelsea som spelade i matchen mot Puerto Rico. Anfallaren var nära på att göra mål två gånger men båda gångerna räddade målvakten. Det blev tillslut 2-1 för EM mästarna.

Portugal som hade med Raul Meireles från startelvan vann matchen mot Panama med 2-0. Meireles byttes ut efter 51 spelade minuter.

Petr Cech fick stå framför målet när hans Tjeckien mötte Ukraina, men mötet innehöll inga mål.