onsdag 30 mars 2011

Benayoun är back on track

Efter en mycket lång tid fick Benayoun sätta sin fot på gräsmattan igen när Israel mötte Georgien tisdag kväll. Mittfälttaren fick hoppa in i matchen då det var 20 minuter kvar, och fick även med sig en vinst. Israel vann med 1-0 och detta betyder att de nu är trea i grupp F. Nu när Benayoun har börjat spela igen så kommer vi nog snart få se han i Chelsea tröjan igen! Känns oerhört skönt att vi har en frisk och stark trupp just nu.

I tisdags hade även Petr Cech en match när han var målvakt för Tjeckien. Tjeckien lyckades vinna över Liechtenstein med 2-0. Nu ligger Tjeciken på andra plats i grupp I, sex poäng bakom första platsen som Spanien har. Spanien vann också deras match i tisdag kväll mot Lituaen med 3-1. Fernando Torres hoppade dock inte in i matchen utan satt bänkad och kollade på.

Ivanovic spelade hela 90 minuter för Serbien, men lyckades dock inte vinna matchen då resultatet blev 1-1 borta mot Estland.  Malouda startade från elvan för Frankrike mot Kroatien i Paris men byttes ut i den 58:e minuten mot Frank Ribery, och matchen slutade 0-0. Ännu en oavgjord match blev det mellan Zhirkovs Ryssland och Qatar i vänskapsmatchen. Matchen slutade 1-1.

Mikels Nigeria lyckades däremot vinna deras vänskapsmatch hemma mot Kenya då de vann med 3-0. Englands vänskapsmatch mot Ghana innehöll inga spelare från Chelsea, men Michael Essien besökte Wembley och såg när Asamoah Gyan kvitterade sent i matchen.

U-21

Fabio Borini som är utlånad till Swansea City hoppade in för Italien när det var 15 minuter kvar i första halvlek då Italien låg under mot Tyskland med 2-0. Borini lyckades göra ett mål med pannan i den 85:e minuten vilket gjorde så att matchen slutade oavgjort, 2-2. Ryhs Taylor som är utlånad till Crewe Alexandra hjälpte till Wales att vinna deras match med 1-0 mot Andorra. Taylors lagkamrat Jan Sebek som är målvakt fick inte representera Tjeckien då de förlorade med 1-0 mot Frankrike.